Nytt år och ny bok

2016 är här. Det har nu gått lite mer än ett år sedan jag debuterade som författare. Det har på många sätt varit ett händelserikt år men också ett mycket tufft år. Som författare har jag fått vara med om många nya saker. Allt i positiv bemärkelse. På den privata sidan däremot har några händelser verkligen skakat om livet och fått det att skifta i nyans.

Hur som helst jobbar jag nu för fullt på min nästa bok och om allt går som planerat blir boken klar under 2016. Jag har blivit förvarnad om att bok nummer två ska vara mycket svårare än bok nummer ett, men än så länge har jag inte känt det så. Tvärt om känner jag mig betydligt säkrare och jag tror att jag tänker mindre komplicerat den här gången. Dessutom har jag en helt annan tid till mitt förfogande. Förra gången jobbade jag heltid och studerade heltid. Och skrev min bok. Det blev lite väl mycket på en gång, men man lär så länge man lever. Den här gången känner jag också att jag kan njuta av själva skrivandet på ett helt annat sätt. Samtidigt vet jag att när manuset är klart börjar det absolut tuffaste jobbet. Redigering, bearbetning och korrekturläsning. Men fram till dess ska jag njuta så mycket jag bara kan.

Så jag önskar er alla ett Gott nytt bokår!

 

new-years-day-1054594_1920

www.theresbrannmark.se

Kommentera