Sagt om boken Nanna och Johanna – vägen hem

Att få respons från sina läsare är otroligt värdefullt. En av drivkrafterna bakom skrivandet är att ge läsaren en historia som berör eller en lugn stund i sällskap med en bok som på något sätt skänker nöje. Det är fullt möjligt att författa utan läsare men det går inte att vara författare utan läsare och därför är jag otroligt glad för all feedback jag fått och jag tackar er så mycket för det. Det här är vad några läsare ”sagt” om min bok Nanna och Johanna – vägen hem.

– vilken mysig bok du skrivit… Vilket beskrivande språk!

– Tack Theres för fin läsning, vacker berättelse! Kalix och livet ömsint skildrat! När kommer nästa! Gillar så mycket att du skildrat dåtid och nutid också! Dimension! Like a lot! vill veta vad som händer sen! Ser framemot mera läsning!

-Idag fick jag en vackert signerad roman med posten. Det kändes minst sagt högtidligt att slå upp pärmarna och börja läsa. Efter ryggläge i soffan i flera timmar har jag nu läst ut din fina berättelse, Theres Brännmark. Gissa om jag är stolt över dig…!

– Låg och läste boken Nanna och Johannna till halv tolv i natt. Har ni inte läst den så gör det. Mycket spännande och jättebra. Boken fick mig att uppleva miljöerna och personerna så verkliga, kunde se allt framför mig.

– Julens bok är läst nu.Nanna och Johanna- vägen hem….Jag hoppas att du redan sitter och skriver på nästa.

– har just läst din bok färdigt tyckte mycket om den ser fram emot nästa bok

– En härlig måbra och tänkvärd bok, som jag inte kunde lägga i från mig förrän den var slut. Det enda negativa jag kan komma på är att den tog slut. Härligt att läsa om en miljö som är bekant. Gjorde att bilderna i fantasin kändes verkliga. Det är som om karaktärerna funnits i verkligheten. Nästan som om jag förväntar mig att möta Johanna … på stan. Hoppas du får tid att fortsätta skriva, längtar till nästa bok.

– Sträckläste din bok, den rörde och berörde mig, mycket bra.

– Tack för trevlig läsning, Theres! Jag har precis läst ut din bok. Jättebra var den! Du är så duktig på att skriva! Nu väntar och längtar jag efter din nästa bok!

-Har precis läst en av de bästa böcker.

– Tack för underhållningen! Har just läst färdigt din bok. Var verkligen roligt att läsa om kända platser och miljöer. Väntar på nästa bok.

– Har precis läst sista sidan i din bok. Den ”grep” tag i en och du har ett mlande uttryckssätt som gör historien så tydlig och nära. Jag hoppas verkligen på en fortsättning!

– Boken var jättebra. Man längtade till nästa sida.

-Det tog mig en kväll att läsa ut denna lilla fina bok om vänskap och kärlek. En jättebra bok som grep tag om mig från första början och berörde mig så att jag både skrattade och grät. Läs den!

– Känns…”surreal but nice” att få sin julstimulans från en god vän med ett sånt hjärta, sån talang och ett sånt pannben.

 

hand-226358_1280

 

 

 

www.theresbrannmark.se

Kommentera